›› ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 - ΑΘΗΝΑ

 

·        Τετάρτη 17.04.2013 στο  Σύλλογο Συνταξιούχων Ε.Τ.Ε.

                    ωρεσ : 09:30 – 13:30

                    δ/νση: Δραγατσανίου 8

 

·        Παρασκευή 19.04.2013 στο κτίριο Ε.Τ.Ε. Λεωφ. Αθηνών

                    ωρεσ :  09.30 -13.30

                    δ/νση: Λεωφ. Αθηνών 128 -132

 

Ο εθελοντής αιμοδότης, με την προσφορά του, αφενός μπορεί να σώσει μια ζωή, αφετέρου βοηθάει ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών του συνανθρώπου, του συναδέλφου, του ίδιου και της οικογένειάς του. Τα μέλη της οικογένειας των αιμοδοτών έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην κάλυψη αναγκών σε αίμα.

 

Σε αυτή την ανθρώπινη και ουσιαστική προσπάθεια για Προσφορά Ζωής,

καλούμε να μετάσχουν ενεργά και οι φίλοι εθελοντές αιμοδότες

από τα λοιπά Ταμεία της Ο.Α.Τ.Υ.Ε. (Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε. – Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. – Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.)

 

10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ!

 

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ,

ΜΕΤΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

 

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ. ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ!

 

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Posted on 11-04-2013 by Secretariat
›› Η ΑΙΜ παρουσιάζει τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της

Ø Δελτίο Τύπου

     της Διεθνούς Ενωσης Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας (ΑΙΜ)

Βρυξέλλες, 4 Μαρτίου 2013

_________________________________________________________________________________________

 

Η AIM παρουσιάζει τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της

 

Η ΑIM, η ένωση των αυτοδιαχειριζόμενων αλληλοβοηθητικών φορέων ασφάλισης υγείας της Ευρώπης και παγκοσμίως, σας καλωσορίζει στη νέα της ιστοσελίδα. Η αλλαγή αυτή προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να ανακαλύψει τη νέα μας εικόνα, μαζί με το καινούριο λογότυπό μας.

 

Η νέα εικόνα της ΑΙΜ θεμελιώνει το σύνδεσμο ανάμεσα στην ένωση, όπως υπήρξε από την αρχή, πρωτοπόρος στην τοποθέτηση του ανθρώπινου παράγοντα στην περίθαλψη υγείας στο προσκήνιο, προσφέροντας ασφαλιστική κάλυψη σε όλους και στην ένωση όπως είναι σήμερα, ανοιχτή στον κόσμο και προωθώντας τις αξίες που ενώνουν τα μέλη της.

 

Η νέα ιστοσελίδα θα είναι ο τόπος όπου θα μπορεί κανείς να αναζητήσει λίστα με τους ασφαλιστικούς φορείς της Ευρωπαϊκής ¸νωσης και διεθνώς, καθώς και να πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις για τις πολιτικές της υγείας στην Ευρώπη.

 

Είτε βρίσκεται στην αρχική μας σελίδα, στο Twitter, τα ενημερωτικά μας δελτία ή τα δελτία τύπου και τις τοποθετήσεις που λαμβάνετε απευθείας στα εισερχόμενά σας, όποιος ενδιαφέρεται για την περίθαλψη υγείας, τα Α.Τ.Υ. και τα ασφαλιστικά ταμεία υγείας  της Ευρώπης, θα έχει πλέον στη διάθεσή του το τέλειο σημείο αναφοράς.

 

Η ιστοσελίδα μας αποτελεί τη νέα απεικόνιση μεταξύ των δραστηριοτήτων μας και εκείνων των μελών μας. Είμαστε υπερήφανοι που αντιπροσωπεύουμε 48 μέλη από 27 χώρες, το καθένα εκ των οποίων παρέχει στα μέλη του ασφαλιστική κάλυψη υγείας. Σε όλη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, οι πολιτισμοί και τα συστήματα υγείας μπορεί μεν να διαφέρουν αρκετά, όμως οι αρχές της αλληλεγγύης και η παγκόσμια πρόσβαση στην ασφάλιση υγείας θα παραμένουν πάντα τα ίδια. Προκειμένου να προσαρμοστούμε στις διαφορές αυτές, η ιστοσελίδα μας θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

 

Προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητά το μήνυμα και ο σκοπός που βρίσκονται πίσω από τα Αυτοδιαχειριζόμενα Αλληλοβοηθητικά Ταμεία Υγείας – μέλη της ΑΙΜ, απλά δείτε το νέο μας λογότυπο και την αρχική μας σελίδα: «Περίθαλψη υγείας και κοινωνικά προνόμια για όλους» (Healthcare and social benefits for all), αυτό είναι που έχει σημασία.

 

Από σήμερα, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας: www.aim-mutual.org

και να μας ακολουθήσετε στο Twitter @AIM_healthcare

 

 

 

Σχετικά με την AIM

Η Διεθνής Ενωση Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας (AIM) συγκεντρώνει ως μέλη της αυτόνομους φορείς ασφάλισης υγείας και κοινωνικής προστασίας, που λειτουργούν με βάση τις αρχές της αλληλεγγύης και του μη-κερδοσκοπικού προσανατολισμού. Σήμερα, απαρτίζεται από 48 εθνικές ομοσπονδίες που εκπροσωπούν 27 χώρες. Στην Ευρώπη, παρέχουν κοινωνική κάλυψη ενάντια στην ασθένεια και άλλους κινδύνους σε περισσότερους από 160 εκ. πολίτες. Η ΑΙΜ μάχεται, μέσω του δικτύου της, να εξασφαλίσει την ενεργό και ισχυρή στήριξη στην προστασία και βελτίωση της πρόσβασης στην υγειονομική φροντίδα για όλους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aim-mutual.org  

Υπεύθυνη επικοινωνίας : blandine.cassou-mounat@aim-mutual.org  

 

   Διαβάστε εδώ το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου της ΑΙΜ στα αγγλικά.

 

Posted on 06-03-2013 by Secretariat

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Next >>